One-stop financiering voor verlichtingsprojecten

Financiële en budgettaire beperkingen hoeven niet langer vertraging op te leveren voor projecten die de verlichting verbeteren. Philips Lighting Capital biedt financiering met een lage rente voor energie-efficiënte verlichtingsoplossingen, zowel voor commerciële projecten als voor openbare projecten die vrijgesteld zijn van belastingen.

Kiezen voor Philips LED-oplossingen zonder financiële beperkingen

Via Philips Lighting Capital kunt u profiteren van de allernieuwste verlichtingsoplossingen van Philips zonder dat u de hele projectsom in één keer moet betalen. Het Philips Lighting Capital programma is speciaal ontworpen om te zorgen dat er vooraf geen hoge investeringen nodig zijn. De totale kosten van de verlichtingsapparatuur en de installatie daarvan worden samengevoegd en vervolgens gespreid over een periode van 3 tot 5 jaar. Dit betekent dat u elke maand een vast bedrag betaalt totdat het hele project is voldaan. Intussen bent u de trotse eigenaar van één van de geavanceerde design-verlichtingsoplossingen van Philips.

Toch bespaart u zelfs al tijdens deze betalingsperiode geld op uw energierekening en is minder onderhoud nodig dankzij de energie-efficiëntie van onze geavanceerde verlichtingsoplossingen.

Kortom: door betaling van een maandelijks tarief blijft uw budget beschikbaar voor andere doeleinden en kunt u toch onmiddellijk profiteren van een hogere kwaliteit verlichting en energiebesparingen. En bovendien blijven uw huidige banklijnen voor werkkapitaal beschikbaar voor de reguliere dagelijkse bestedingen.

Waarom Philips Lighting Capital?

“Investeren in Philips verlichting met Philips Lighting Capital en gebruik uw beschikbare budget voor andere doeleinden.”

Philips Lighting Capital is een aantrekkelijke optie bij de aanschaf van een verlichtingsproject. Het is namelijk zo gestructureerd dat u in veel gevallen door de lagere energiekosten meer bespaart dan het bedrag dat u er elke maand voor moet betalen. Zo verdient u dus eigenlijk geld terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van nieuwe verlichting. Bovendien hoeft u niet meteen bij aanvang van het project een grote investering te doen.

Lage maandlasten

Financiering van uw lichtoplossingen stelt u in staat om direct toegang te hebben tot hoge kwaliteit licht met lage maandelijkse lasten. U betaalt wanneer u gebruikt!

100% kostendekking

Philips Lighting Capital stelt u in staat al uw kosten in één contract samen te voegen, ook ‘zachte’ kosten, zoals installatie en onderhoud.

Behoud van kapitaal

Financiering maakt kapitaal vrij. Doordat uw lichtoplossingen voor de volle 100% gefinancierd zijn, kunt u uw contante middelen of uw kredietruimte vrij houden voor andere investeringen, zoals voorraden of personeel om uw zaken uit te breiden.

Beter voorspelbare cashflow

Dankzij de vaste maandelijkse aflossingen kunt u effectiever begroten en loopt u minder risico door inflatie of rentestijgingen in de toekomst.

“Met Philips Lighting Capital investeren en direct geld verdienen”

Financiering van uw nieuwe Philips Lighting lichtoplossing is simpelweg een eenvoudige manier om de nieuwste lichttechnologie met de grootst mogelijke financiële flexibiliteit te kunnen gebruiken. Samen met Philips Lighting Capital kunt u een complete, betaalbare oplossing samenstellen die helemaal op de fiscale en commerciële situatie van uw bedrijf is afgestemd.