ETB Willem Bos

Door het volgen van specifieke LED-trainingen en de LED-kennis en -vaardigheden te vergroten, heeft ETB Willem Bos het keurmerk ’Erkend Philips LED Expert’ in 2015 ontvangen. Als erkend LED Expert hebben wij een speciale status binnen de installatiebranche. Wij proberen immers voorop te lopen in de laatste LED-ontwikkelingen. Ons personeel neemt deel aan trainingen, krijgen op maat gemaakte licht-technische projectondersteuning en worden voorzien promotiemiddelen.

LED Innovaties

De snelheid van LED innovatie is ongekend. Waar LED’s voorheen alleen voor decoratieve doeleinden konden worden toegepast, is LED nu breed inzetbaar voor algemene verlichting. En die ontwikkelingen gaan steeds sneller. Als Erkend Philips LED Expert ontvangen wij de laatste Philips LED-innovaties voor proefopstellingen bij onze klanten.

Philips

Wij hebben directe en korte lijnen met onze Philips contactpersonen. Deze kunnen ons ondersteunen voor een goed advies en een kwalitatief goed product aan te bieden. Met het Philips LED expert keurmerk biedt Philips een uniek programma waarin de deelnemende bedrijven als eerste in de markt de noodzakelijke tools, LED informatie en begeleiding aangeboden krijgen.

 

logoledexpert